Обласний семінар заступників директорів шкіл-інтернатів Вінницької області

Головна » Методична робота » Обласний семінар заступників директорів шкіл-інтернатів Вінницької області   

10 березня 2016 р. в Кисляцькому НВК проведено обласний семінар заступників директорів шкіл-інтернатів Вінницької області

 Заступник начальника відділу освіти Гайсинського району Нестерук Альона Віталіївна розповіла про застосування в освіті Гайсинщини інформаційно-комунікативних технологій, про співпрацю Кисляцького навчально-виховного комплексу з навчальними закладами та закладами культури Гайсинщини. Заступник директора  Кисляцького НВК Куракіна Л.В. коротко ознайомила колег зі структурою та діяльністю наавчально-виховного комплексу, запропонувала для ознайомлення зі специфікою школи переглянути творчий учнівсько-учительський проект – музичну виставу «Дюймовочка».

 

Теоретична частина семінару. Куракіна Л.В. розповіла про напрацювання в проектній діяльності учнівсько-учительського колективу НВК, озвучила результати здійсненого методичного експерименту щодо впровадження в практику навчально-виховного процесу інформаційно-презентаційного забезпечення уроків

Учні НВК захищали свої проекти. Романенко Олег, Гуляренко Богдан – технологічний проект, виконаний під керівництвом учителів Петрущака А.М., Петрущак Н.А.

Смільська Катерина, Онофрійчук Владислав, Шаркевич Іван – екологічний проект, виконаний під керівництвом учителів Прокофєвої С.В. та Грищук С.А.

В ході семінару були проведені відкриті уроки:

- з вихованцями дошкільної групи працювала Лисак С.А.

- з учнями 1-го класу проводила урок української мови Нагородна П.С.

- з учнями 2-А класу проводив урок фізичної культури Матійчук О.І.

- з учнями 3 класу проводила групове заняття з розвитку слухового сприймання та інд ивідуальне заняття з формування вимови Слободянюк  Н.М.

- з учнями 4-го класу урок з математики проводила Васильченко О.Ф.

- з учнями 5-А класу урок математики проводила Петрущак Н.А.

- з учнями 6-А класу інтегрований урок з географії та біології провели учителі Прокоф’єва С.В. та Грищук С.А.

 

З учнями 8-го класу інтегрований урок з української літератури та історії України провели учителі  Левандовська С.Ф. та Витюк Г.В.

- з учнями 10-го класу урок фізики провів Петрущак А.М.

- вихованцями 14 групи виховне заняття провів Гончарук А.І.

В заключній частині семінару – концерт учнівсько-учительського колективу НВК